Наши деточки:
семейный
познавательный
журнал
   


Меню сайта

Главная страница

Блог

ЕГЭ

Форум

Друзья


Занимательное

Игры с детьми

Флэш-игры

Конкурсы

Своими руками

Раскраски онлайн

Приколы


Библиотека

Учебные материалы

Домашний театр

Мари Од Мюрай

Петсон и Финдус

Про зайку Петю

Формирование личности

Гуманизм у детей

Архимед

Записки радиоконструктора

Что такое атеизм

Вскрыть в 2018

Бывалыч и др.


Телевидение

Православный телеканал СОЮЗ

Юность ТВ

Пять с плюсом


Игры


Илья Муромец - играть

Чудо ферма - играть

Папины дочки - скачать Папины дочки 2 - скачать


Полезное

  • Касперский купить

    Если хотите касперский купить со скидкой. вам сюда.

    www.softkey.ru

  • Автоматические шторы

    Умный дом автоматические шторы.

    www.artes.ru


загрузка...

Представляем вопросы и ответы на конкурс Британский бульдог (British Bulldog) за 2010-2011 год для 9-11 классов.  Ответы находятся после вопросов - в конце страницы.

 

Прослушайте текст:

 

Listen to the text and choose the correct answer

 

1. The city can boast the ancient … .

A) theatre B) cinema C) library

 

2. The amphitheatre has … seats on both levels.

A) nineteen B) forty two C) twenty three

 

3. The high parapet proves that … .

A) there are five entrances onto the stage

B) fights were held there

C) spectators used to walk there

 

4. The form of the stadium resembles the letter … .

A) T B) U C) V

 

5. The stadium used to hold … twenty thousand people.

A) much than B) more than C) less than

 

6. … was decorated with statues of athletes.

A) The stadium B) The stage C) A huge building

 

7. Two in every three of the spaces were … .

A) the stadium B) the theatre C) shops

 

8. … shops are connected to each other.

A) All the B) Some of the C) Modern

 

9. The wall to separate a part of the stadium was built … .

A) not long ago B) in the third century C) recently

 

10. The guide wants to show the … .

A) suburbs B) castle C) main street

 

 

Read the text and insert the right form from the variants below

 

There was once a young student who was in love with the daughter of a Professor, but she had said that she would only dance with him at the Prince’s ball if he … (11) her red roses. Unfortunately, the student had no roses in his garden. While he … (12) in his garden … (13) nightingale heard him and felt sorry for him because she believed that he was a true lover. She decided to help him, and flew to a rose tree to get him the rose he needed. But the rose tree had only white roses. Another rose tree had only yellow roses. At last she found a rose tree which grew red roses but this year, … (14) the severe winter, it didn’t have any roses. The nightingale begged the rose tree … (15) her how to get a red rose. Reluctantly the tree explained that she … (16) to kill herself by pressing against a thorn while singing. After a moment’s thought the nightingale decided to do this. … (17) night came and the nightingale sang all night pressing against a thorn, as she … (18) promised, until she died. The next day the student found the red rose and rushed to the Professor’s house to give the rose to the girl and … (19) her of her promise. The girl, … (20), was more impressed by the jewels than by the poor student’s flower. Disillusioned, the student went home and returned to his books.

 

11. A) brings B) would bring C) brought

 

12. A) cried B) was crying C) had cried

 

13. A) a B) the C) no article

 

14. A) because B) because of C) as

 

15. A) to say B) to tell C) to tell to

 

16. A) must B) have C) would have

 

17. A) Eventually B) However C) Although

 

18. A) has B) had C) would

 

19. A) to remember B) to remind C) to mind

 

20. A) however B) although C) moreover

 

 

Fill in the correct preposition or verb

 

21. Take your jacket … . It’s warm here.

А) on B) out C) off

 

22. You should fasten your seat belts when the plane takes … .

А) off B) away C) down

 

23. She really takes … her mother.

А) at B) after C) about

 

24. Most of the space in the room was taken … by a large table.

А) out B) up C) into

 

25. He seemed quite taken … by the news.

А) aback B) along C) about

 

26. Children under 16 … up half the population of the city.

А) make B) fix C) take

 

27. Her parents died and she was … up by her grandmother.

А) taken B) brought C) kept

 

28. He has … up photography.

А) taken B) kept C) made

 

29. You’re walking too fast. I can’t … up with you.

А) go B) turn C) keep

 

30. We arranged to meet Dave last night, but he didn’t … up.

А) take B) turn C) catch

 

 

Select the word closest in meaning to the one underlined

 

31. Everyone was astonished to hear of the latest news.

А) surprised B) unhappy C) worried

 

32. The committee failed to make any headway.

А) profit B) progress C) agreement

 

33. The chairman reported a slight increase in the production.

А) great B) disappointed C) small

 

34. Our position was undermined by the opposite party.

А) conspired B) splintered C) weakened

 

35. She utterly misrepresented their position.

А) completely B) purposely C) surprisingly

 

36. He doesn’t perceive all the consequences of his actions.

А) accept B) understand C) admit

 

37. There has been a protracted discussion over the issue.

А) explosive B) heated C) lengthy

 

38. She paid the delivery man grudgingly.

А) generously B) unwillingly C) quickly

 

39. One thing was sure; the future looked bleak.

А) discouraging B) spoiled C) promising

 

40. The plans for reorganization were acclaimed by the employees.

А) criticized B) praised C) accepted

 

 

What does the given sentence mean?

 

41. He doesn’t know what she’s like.

А) He cannot decide what gift to buy.

В) She is really a bad person.

С) He does not know her very well.

 

42. I came across his report while clearing out my office.

А) I expected to find his report.

В) I replaced his report.

С) I found his report by chance.

 

43. I wish I hadn’t asked her to stay.

А) I hoped she would stay but I didn’t ask.

В) I’m sorry that I asked her to stay.

С) I’m sorry that I didn’t ask her to stay.

 

44. You weren’t meant to read that report.

А) You should not have read that report.

В) That report has no meaning for you.

С) You will not be permitted to read that report.

 

45. Chances are slim that the economy will improve.

А) The economy is having a slow recovery.

В) The economy should be better quite soon.

С) The economy will probably not get better.

 

46. Were it up to her, we’d all be dismissed.

А) She will make the final decision.

В) She would like to fire everyone.

С) Some people will be separated.

 

47. Should you see her in London, give her my regards.

А) You might see her.

В) You have to see her.

С) You must see her.

 

48. Only when I hear from you will I relax.

А) I only relax when I hear from you.

В) I won’t relax if I hear from you.

С) Unless I hear from you I won’t relax.

 

49. Since you are in town, you’d be crazy not to give her a call.

А) If you call, she will think you are crazy.

В) She thought your call was rather silly.

С) It would be a good idea to call her.

 

50. The butler could hardly have been the one who did it.

А) The butler tried hard to do it.

В) It was not likely that the butler had done it.

С) The butler almost did it.

 

 

Do you know English and American literature?

 

51. A. Christie has written lots of … stories.

А) adventure B) fantastic C) detective

 

52. Miss Marple is the character of the books written by … .

А) A. Christie B) A. Conan Doyle C) G. Chesterton

 

53. Sherlock Holmes is the character of the books written by … .

А) A. Christie B) A. Conan Doyle C) G. Chesterton

 

54. One of the greatest authors of "ghost” stories is … .

А) M. Twain B) J.D. Salinger C) E. Poe

 

55. His real name was William Sydney Porter.

А) O’ Henry B) M. Twain C) Ch. Dickens

 

56. His real name was Samuel Clemens.

А) J. London B) O’ Henry C) M. Twain

 

57. The novel "Jane Eyre” was written by … Bronte.

А) Charlotte B) Emily C) Anne

 

58. The words "Something is rotten in the state of Denmark” belong to … .

А) Hamlet B) King Lear C) Othello

 

59. He was not born in Ireland.

А) O. Wilde B) B. Shaw C) Ch. Dickens

 

60. The novel shows the events of the Civil War in the USA.

А) "Gone with the Wind” B) "American Tragedy” C) "Farewell to Arms”

Ответы:

1 —A

11 —C 

21 —C

31 —A

41 —C 

51 —C 

2 —B

12 —B

22 —A 

32 —B 

42 —C

52 —A

3 —B 

13 —A

23 —B 

33 —C

43 —B

53 —B 

4 —B

14 —B 

24 —B

34 —C

44 —A 

54 —C 

5 —C

15 —B

25 —A

35 —A 

45 —C 

55 —A 

6 —C 

16 —C 

26 —A 

36 —B 

46 —B 

56 —C

7 —C 

17 —A 

27 —B 

37 —C 

47 —A 

57 —A

8 —B 

18 —B

28 —A 

38 —B 

48 —C 

58 —A 

9 —B 

19 —B 

29 —C 

39 —A

49 —C 

59 —C

10 —C

20 —A 

30 —B 

40 —B 

50 —B 

60 —A 

Еще "Кенгуру"

Кенгуру 2014

2014 год


Кенгуру 2013

2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


2012 год

3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Еще "Золотое руно"

2013 год

3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


Еще "British Bulldog"

2012 год

3-4 классы
5-6 классы
7-8 классы
9-11 классы


2010 год

3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2009 год

3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


Еще "Русский медвежонок"

2013 год

2 и 3 класс
4 и 5 класс
6 и 7 класс
8 и 9 класс
10 и 11 класс



"Кенгуру" - скачать задания и ответы:

Скачать задания и ответы на "Кенгуру" здесь

"Золотое руно" - скачать задачи и ответы:

Скачать все задания и ответы на "Золотое руно"

"Русский медвежонок" - скачать задачи и ответы:

Скачать ВСЕ задания и ответы на "Русский медвежонок"

Предыдущ: Вопросы и ответы - Британский бульдог (British Bulldog) 2010-2011 - 7-8 классы

Оглавление

След: Вопросы и ответы - Британский бульдог (British Bulldog) 2009 - 3-4 классы






Комментарии:

Добавил: Ира
Дата: 07.01.2012

Почему за 2011 год ответов нет?


Добавил: liya
Дата: 26.03.2012

и вправду где ответы за 2011-2012 7-8,9-11кл???


Добавил: влада
Дата: 15.01.2014

а это за какой год?


загрузка...


Добавить комментарий:

Сосчитайте:
 




Nota Bene!

- Кенгуру 2014 года



Детское ТВ


смотреть Юность-ТВ онлайн

смотреть Пять с плюсом онлайн


Новое на форуме


НАШИ ДЕТОЧКИ.РУ.