Представляем вопросы и ответы на конкурс Британский бульдог (British Bulldog) за 2009 год для 3-4 классов.  Ответы находятся после вопросов - в конце страницы.

 

 

Прослушайте текст:

 

 

I. Listen to the text and choose the correct answer

 

1. She is … .

A) a teacher B) a student C) a worker

 

2. Her name is … .

A) Jane B) Sue C) Penny

 

3. She goes to school … .

A) in London B) in a little town C) near London

 

4. She lives … London .

A) in B) near C) far from

 

5. She lives with her parents and … .

A) a sister B) two brothers C) a brother

 

6. Her brother is … .

A) four B) forty C) fourteen

 

7. She has a … .

A) dog B) dog and a cat C) cat

 

8. She likes … .

A) playing football B) watching football on TV C) going to a football match

 

9. … she goes to a football match.

A) Sometimes B) Usually C) Once a week

 

10. She … .

A) likes sports very much B) doesn't like sports C) hates sports

 

 

II. Read the text and choose the correct answer

 

It's Sunday afternoon and Kate and Sue are at Mary's birthday party. She's eight years old now. Some kids are dancing in the sitting room. Mary is opening a present at the moment. Patrick and Simon are in the kitchen. They are eating chocolate cake. Peter is playing a video game in Mary's bedroom. Kate and Sue like parties very much. Children have a lot of fun at parties.

 

11. It's … afternoon.

A) Sunday B) Saturday C) Monday

 

12. The girls are at … birthday party.

A) Sue's B) Mary's C)   Kate's

 

13. How old is Mary? … .

A) Eight B) Eighty C)   Seven

 

14. … children are dancing.

A) All B) Some C) Three

 

15. What is Mary opening? … .

A) The door B) The present C) The box

 

16. Patrick and Simon are eating … .

A) cake B) sweets C)   biscuits

 

17. They are in the … .

A) kitchen B) living room C) bedroom

 

18. Peter is playing … .

A) a game B) the guitar C) a video game

 

19. Where is Peter? He is in the … .

A) kitchen B) bedroom C) living room

 

20. Who likes the parties very much? … .

A) Sue and Mary B) The boys C) Sue and Kate

 

 

III. Choose the correct answer

 

21. She likes … new teacher.

A) her B) he C) you

 

22. There … many animals at the zoo.

A) is B) are C)   was

 

23. I have got … friends at school.

A) many B) much C) a

 

24. Look at my new bike. Do you like … ?

A) her B) she C) it

 

25. Sorry, he is not … home.

A) in B) at C) to

 

26. … is Sally? She's in the park.

A) Where B) What C) Who

 

27. Ann … speak English very well.

A) cans B) can C) can to

 

28. … she watch TV in the morning?

A) Do B) Is C) Does

 

29. My mother … milk with coffee.

A) not drinks B) not drinking C) doesn't drink

 

30. Mary … her homework now.

A) do B) does C) is doing

 

 

IV. Look at the picture and use the necessary words

 

 

31. It's … o'clock.

A) seven B) eight C) nine

 

32. The clock is on the … .

A) wall B) table C) floor

 

33. There are … people in the family.

A) four B) five C) seven

 

34. The cat is … .

A) sleeping B) running C)  sitting on the floor

 

35. The dog is … than the cat.

A) smaller B) bigger C)   biggest

 

36. The girl is wearing … .

A) a jacket B) jeans C) a dress

 

37. The baby is sitting on the … .

A) floor B) chair C) sofa

 

38. There are … in the family.

A) three girls B) two boys and a girl C) three boys

 

39. They … their pets.

A) don't love B) doesn't love C) love

 

40. This is a … family.

A) friendly B) bad C) unhappy

 

 

V. Write a story about the girl. Choose the correct variant

 

 

41. Her name is … .

A) Tom B) Rose C) Nick

 

42. She is … .

A) two B) eight C) eighteen

 

43. She has … .

A) short hair B) long hair C) a plait

 

44. She has a family. She has … .

A) no brothers B) one brothers C) two brother

 

45. But she has … .

A) two sister B) a sister C) no sisters

 

46. She goes to … .

A) school B) the institute C) work

 

47. Her favourite subject is … .

A) England B) English C) London

 

48. Her favourite sport is … .

A) ski B) skate C) tennis

 

49. She is wearing … .

A) a dress B) a skirt and a blouse C) jeans and a T-shirt

 

50. She has a … in her hand.

A) flower B) book C) schoolbag

Ответы:

1 — B

11 — A

21 — A

31 — B

41— B

2 — B

12 — B

22 — B

32 — A

42 — B

3 — A

13 — A

23 — A

33 — B

43 — A

4 — B

14 — B

24 — C

34 — C

44 — A

5 — С

15 — B

25 — B

35 — B

45 — B

6 — C

16 — A

26 — A

36 — C

46 — A

7 — С

17 — A

27 — B

37 — A

47 — B

8 — С

18 — C

28 — C

38 — B

48 — C

9 — A

19 — B

29 — C

39 — C

49 — C

10 — A

20 — C

30 — C

40 — A

50 — A

Внимание

Простая снежинка из бумаги

Объемная (3D) снежинка из бумаги

Петух из бумаги на 2017 год

Еще "British Bulldog"


2015 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2014 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2013 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2012 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2011 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


Еще "Русский медвежонок"


2015 год


Для учителя
2-3 класс
4-5 класс
6-7 класс
8-9 класс
10-11 класс



Еще "Кенгуру"


Кенгуру 2015


2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


Кенгуру 2015


4 класс (выпускникам)
9 класс (выпускникам)
11 класс (выпускникам)


Кенгуру 2014


2 класс
3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Кенгуру 2013


2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


2012 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Еще "Золотое руно"


2016 год


3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-11 класс


2015 год


3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-11 класс


2014 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2013 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс



Комментарии:

Добавил: ульяна
Дата: 05.01.2012

класс


Добавил: настя
Дата: 16.12.2013

ну ужасс


Добавил: Агата
Дата: 09.11.2016

Круто!!!!




Добавить комментарий:




Сосчитайте:
 




Меню сайта

Главная страница

Учебные материалы