Представляем вашему вниманию вопросы и ответы на конкурс  Британский бульдог за 2012-2013 год для 7-8 классов.

 

 

Прослушайте текст:

Listen to the dialogue and find the correct answers

1. Jill and Mark are going to have some … .
A) juice B) tea C) hot chocolate

 

2. Jill’s got … homework to do this weekend.
A) no B) a little C) a good deal of

 

3. Mark asks his sister to help him on … .
A) Friday
B) Saturday
C) Sunday

 

4. Mark says he can’t … when the teacher explains.
A) make his head work
B) understand anything
C) listen

 

5. Mark is bad at … .
A) Mathematics
B) Physics
C) History

 

6. Mark feels … to ask his teacher for help.
A) happy B) ashamed C) angry

 

7. Mark’s sister helps him … .
A) with pleasure
B) willingly
C) unwillingly

 

8. Jill wants Mark to … .
A) do homework by himself
B) do her a favour
C) be punished

 

9. Mark will have to improve his Maths as … .
A) he wants to be the best in class
B) he finds it very interesting
C) it may be useful for his future job

 

10. Jill is planning to finish her homework on … evening.
A) Friday
B) Saturday
C) Sunday

 

Read the letter and choose the right alternatives

Dear Ann,
I’m glad that you can come to Aberdeen in July. I’m sure you … (11) like it here.
I expect you’ll find it … (12) difficult to understand us in Scotland. We speak English, of course, but with a Scottish accent. We … (13) our own Scottish language, Gaelic.
I can’t speak it. It’s very old and very difficult. Some people in the Western Highlands and … (14) the Western Isles still speak it.
Let me tell you a few things about Aberdeen. It’s the third largest city in Scotland after Edinburgh and Glasgow.
It’s famous … (15) an oil town because there are a lot of oil rigs in … (16) North Sea. But don’t worry, the beaches are clean. You won’t be covered in oil when you … (17) out of the sea.
We live in a detached house not far … (18) the centre. It’s about twenty minutes … (19) bus. I’ve got a sister.
She’s quite nice.
Well, I hope this information is interesting for you.
Please write back and … (20) me about your family.
Love, Fiona.

 

11. A) will B) are liking C) going to

12. A) little B) a little C) a few

13. A) have also B) have too C) also have

14. A) on B) at C) out

15. A) as B) like C) with

16. A) a B) the C) no article

17. A) would come B) will come C) come

18. A) near B) from C) at

19. A) by B) on C) in

20. A) say B) tell C) say to

 

Choose the appropriate modal verbs

21. It’s impossible! He … have taken the money!
A) was going to B) can’t C) have to

 

22. I … remember her address.
A) can’t B) should to C) ought

 

23. You’ve broken my cup. You … it!
A) needn’t take B) didn’t need to take C) needn’t have taken

 

24. I was pushing the door with all might – but it … open!
A) shouldn’t B) wouldn’t C) hadn’t

 

25. He sees very poorly. He … wear glasses all the time.
A) has to B) ought C) can

 

26. The painting … be a masterpiece, but the colours are wonderful!
A) ought not B) may not C) must not

 

27. It’s Sunday tomorrow and we … to go to school.
A) mustn’t B) shouldn’t C) don’t have

 

28. I will be worried, so you … phone me every evening.
A) must B) have C) should to

 

29. To save money you … take a sandwich to eat on the train.
A) must to B) ought C) should

 

30. We’re going to this performance! I … buy two tickets at a very ridiculous price!
A) might have B) was able to C) could to

 

Guess his or her job

31. The man in the picture is … .

A) carpenter
B) lumberjack
C) plumber

 

32. He writes articles for newspapers and magazines.
A) journalist B) newsreader C) butler

 

33. She comes here in the morning to tidy up the place.
A) cleaner B) tutor C) librarian

 

34. He designs roads and bridges.
A) builder B) engineer C) mechanic

 

35. He keeps and checks financial statements.
A) yard keeper B) accountant C) mechanic

 

36. He operates on people to save their lives.
A) psychologist B) surgeon C) vet

 

37. The person in the picture works as … .

A) chef B) painter C) waiter

 

38. He cries ‘Cut!’ when shooting a film.
A) film director B) cameraman C) actor

 

39. This person makes bread and cakes for sale.
A) butcher B) baker C) cashier

 

40. This person helps people with mental disorders and human problems.
A) teacher B) porter C) psychologist

 

Select the word closest in meaning to the one underlined

41. Tim failed to accomplish the task.
A) to fulfil B) to enlist C) to designate

 

42. Is he good at solving problems?
A) dealing with B) deciding C) coping

 

43. We’ve bought a new stove recently.
A) cook B) cooker C) plant

 

44. I’ll give you some useful advice.
A) tips B) sentences C) orders

 

45. She was vague about her plans.
A) definite B) plain C) uncertain

 

46. The kids seemed to be sleeping.
A) emerged B) appeared C) thought

 

47. John is a real underdog.
A) winner B) failure C) pet

 

48. The journey was very tiring.
A) exhausted B) exasperating C) exhausting

 

49. He couldn’t put up with it any longer.
A) remember B) bear C) explain

 

50. The criminal was sent to prison.
A) janitor B) jail C) jet

 

Read the adverts and find the club for each speaker

51. “There’s a stadium near the building so we often have classes in the open air.”

52. “I’m free in the morning, so I’ll enjoy going there.”

53. “I became the editor-in-chief of a club newspaper. I am the head of games section.”

54. “It’s fantastic! We communicate, travel and share cultures on a world scale!”

55. “I used to go swimming when I was younger. It’s high time I started that again.”

56. “My father is a very experienced programmer, and I want to be like him!”

57. “I am a university student so the course fee will be lower for me.”

58. “My Spanish is getting better and better so I’d like to join a more advanced group.”

59. “I prefer well-qualified staff to help me with my wrestling.”

60. “In this club I was taught to connect printer, scanner and webcam to my notebook.”

Британский Бульдог: ответы 2012-2013 год 7-8 классы

1— В

11 — А

21 — В 

31 — С 

41 — А 

51 — С

2 — С 

12 — В 

22 — А 

32 — A 

42 — А 

52 — С 

3 — А 

13 —С 

23 — С 

33 — А 

43 — В 

53 — В 

4 —В 

14 — А

24 — В 

34 —В 

44 —А

54 — А 

5 — А

15 — А 

25 — А 

35 — В

45 — C

55 — С 

6 — В

16 — В 

26 —В 

36 — В 

46 — В

56 — В 

7 — С 

17 — С 

27 — С 

37 — C 

47 —В 

57 — А 

8 — А 

18 — B 

28 — А 

38 — А 

48 —С 

58 — А 

9 — С 

19 — A

29 — С 

39 — В 

49 — В

59 —С 

10 —А 

20 — В

30 — В 

40 — С 

50 — В 

60 — В


Внимание

Простая снежинка из бумаги

Объемная (3D) снежинка из бумаги

Петух из бумаги на 2017 год

Еще "British Bulldog"


2015 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2014 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2013 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2012 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2011 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


Еще "Русский медвежонок"


2015 год


Для учителя
2-3 класс
4-5 класс
6-7 класс
8-9 класс
10-11 класс



Еще "Кенгуру"


Кенгуру 2015


2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


Кенгуру 2015


4 класс (выпускникам)
9 класс (выпускникам)
11 класс (выпускникам)


Кенгуру 2014


2 класс
3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Кенгуру 2013


2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


2012 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Еще "Золотое руно"


2016 год


3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-11 класс


2015 год


3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-11 класс


2014 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2013 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс



Комментарии:

Добавил: Света
Дата: 16.12.2013

ХОЧУ ОТВЕТЫ ЗА 2014-2014 ГОД!


Добавил: Jove
Дата: 17.12.2013

Я хачу атвэты на 2013- 2014


Добавил: карина
Дата: 17.12.2013

мне нужны ответы за 2014!!!!!!!!!!!!!


Добавил: карина(((
Дата: 17.12.2013

я хочу ответы на 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Добавил: лера
Дата: 18.12.2013

2014 год блиииин!!!!


Добавил: Настя
Дата: 20.12.2013

почему нет 2014?!


Добавил: Diana
Дата: 20.12.2013

Завтра British Bulldog. Я не знаю ответов


Добавил: херрррасибе супчик
Дата: 01.11.2014

жэжэ


Добавил: Дарья Евсютина
Дата: 22.11.2014

Пожалуйста скажите ответы за 7 класс 2014 год ноября заранее спасибо буду очень ждать


Добавил: авзхпд цукеа
Дата: 15.12.2014

цып цукапкеп


Добавил: Светлана
Дата: 30.09.2015

Ответы неправильные..




Добавить комментарий:




Сосчитайте:
 




Меню сайта

Главная страница

Учебные материалы