Представляем вашему вниманию задания и ответы на конкурс Британский бульдог за 2011-2012 год для 3-4 классов.

 

Прослушайте текст:

Listen and decide if the statements are true, false or not said

1.         There is a party at Mike's school.
A) True B) False C) Not said

2.         Mike likes Cindy's dress.
A) True B) False C) Not said

3.         It's a Christmas party.
A) True B) False C) Not said

4.         St. Stephen's school is new.
A) True B) False C) Not said

5.         St. Stephen's school is opposite the library.
A) True B) False C) Not said

6.         Mike knows St. Stephen's school.
A) True B) False C) Not said

7.         There are many things to eat at the party.
A) True B) False C) Not said

8.         There is an egg competition at 4.30.
A) True B) False C) Not said

9.         The winner of the competition will get a present.
A) True B) False C) Not said

10.       Mike's school has Christmas parties.
A) True B) False C) Not said

 

Read the text and fill in the gaps with the right words

I live in the north of England. My favourite season is summer. In June, July and August the days are very long. When I come ... (11) from school, I ... (12) my homework and ... (13) go to play with my friends in the back yard. We usually play ... (14). In summer I also like going out ... (15) long walks in the country with my parents and my dog. Sometimes we take the bus and go to town for shopping. Mum loves shopping! On Sundays, when my parents ... (16), we have a picnic near the lake. We go there ... (17) car and stay there the ... (18) day. We always have a lot of . (19). The only thing that I don't like about summer is that, like all good things, it ... (20) to an end.

11. A)  home   B) to home      C)        to house

12. A)  take     B) make          C)        do

13. A)  than     B) then            C)        they

14. A)  football           B) the football            C)        in football

15. A)  on        B) of   C)        for

16. A)  work    B) don't work C)        doesn't work

17. A)  by        B) on   C)        in

18. A)  all        B) whole         C)        nearly

19. A)  laugh   B) fun C)        present

20. A)  come   B) came          C)        comes

 

Choose the correct answer

21.       My Mother wasn't ... this morning.
A) at the home B) in home C) at home

22.       ... lumps of sugar do you want in your tea?
A) How many B) How much C) Any

23.       Where ... go on Sunday?
A) do you       B) you C) does you

24.       He ... early in the morning.
A) get up B) gets up C) gots up

25.       Tom ... television every evening.
A) looks          B) sees C) watches

26.       You can't talk to him now. He         
A) sleeps         B) sleeping C) is sleeping

27.       I can't see her. She's standing ... the tree.
A) between B) behind C) in front of

28.       In some countries . very hot.
A) there is B) are        C) it is

29        six people in my mother's office.
A) There are B) They are C) There is

30. Let's have a picnic! It's ... today.
A) rainy          B) sunny C) cold

 

Look at the picture and choose the correct answers
 

31.       Who's the tallest?
A) Zoe B) Mia C) Billy

32.       Who has the biggest hat?
A) Zoe B) Mia C) Billy

33.       Who has the shortest hair?
A) Zoe B) Mia C) Billy

34.       Who has got shorts?
A) Zoe B) Mia C) Billy

35.       Who is wearing a black skirt?
A) Zoe B) Mia C) Billy

36.       Who has got a football?
A) Zoe B) Mia C) Billy

37.       Who is carrying a balloon?
A) Zoe B) Mia C) Billy

38.       Who is wearing trousers?
A) Zoe B) Mia C) Billy

39.       Who is wearing a scarf?
A) Zoe B) Mia C) Billy

40.       Who is the shortest?
A) Zoe B) Mia C) Billy

 

Look at the picture and choose the correct answers
 

41.       This is a          
A) library B) classroom C) dining-room

42.       I see ... pupils.
A) one B) four C) five

43.       The pupils are _. .
A) studying B) running C) walking

44.       The teacher is standing ... of the children.
A) near B) behind C) in front

45.       The computer is ... the table.
A) by   B) on   C) under

46.       The clock is ... the map.
A) above B) below C) between

47.       The pictures are . the blackboard.
A) at    B) in    C) on

48.       In the left picture on the board I see
A) Big Ben B) The Tower C) Queen Elizabeth II

49.       The Queen lives in     
A) Big Ben B) The Tower C) Buckingham Palace

50.       In the right picture on the board I see ... .
A) Big Ben B) Queen Elizabeth II C) The Tower

Ответы на Британский Бульдог: 3-4 классы

1 — B

11 — A 

21 — C 

31 — A 

41—  B 

2 — A 

12 — C 

22 — A 

32 — C 

42 — B

3 — B 

13 — B 

23 — A 

33 — C 

43 — A 

4 — A 

14 — A 

24 — B 

34 — C 

44 — C 

5 — A 

15 — C 

25 — C 

35 — B 

45 — B 

6 — A 

16 — B 

26 — C 

36 — C 

46 — A 

7 — A 

17 — A 

27 — B 

37 — B

47 — C 

8 — B 

18 — B 

28 — C

38 — A 

48 — A 

9 — C 

19 — B 

29 — A 

39 — C

49 — C 

10 — C 

20 — C 

30 — B 

40 — C 

50 — B 

Внимание

Простая снежинка из бумаги

Объемная (3D) снежинка из бумаги

Петух из бумаги на 2017 год

Еще "British Bulldog"


2015 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2014 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2013 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2012 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2011 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


Еще "Русский медвежонок"


2015 год


Для учителя
2-3 класс
4-5 класс
6-7 класс
8-9 класс
10-11 класс



Еще "Кенгуру"


Кенгуру 2015


2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


Кенгуру 2015


4 класс (выпускникам)
9 класс (выпускникам)
11 класс (выпускникам)


Кенгуру 2014


2 класс
3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Кенгуру 2013


2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


2012 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Еще "Золотое руно"


2016 год


3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-11 класс


2015 год


3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-11 класс


2014 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2013 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс



Комментарии:

Добавил: Рокси Шубодерова
Дата: 15.03.2012

уже наступило 15 марта выкладывай ответы


Добавил: розална
Дата: 04.10.2012

спасик


Добавил: Виталий
Дата: 10.10.2012

Это супер все вопросы ПРАВИЛЬНЫ!!!


Добавил: vrushechkaz
Дата: 29.10.2012

Мне понравилось всё отлично!


Добавил: Настя
Дата: 03.11.2012

а что там было???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Добавил: катя
Дата: 07.11.2012

текст не понятный


Добавил: катя
Дата: 10.11.2012

было интересно


Добавил: катя
Дата: 27.11.2012

незнаю,нечего непоняла!


Добавил: бяка
Дата: 27.11.2012

не буду делать!


Добавил: софия
Дата: 02.12.2012

у меня все кроме одного ответы совпали)))


Добавил: Arthur
Дата: 03.12.2012

Pap pati tak. Tat pati tak. Shutaseluk


Добавил: Саня
Дата: 06.12.2012

Я буду участвовать!


Добавил: Таня
Дата: 10.12.2012

мне надо распечатать 2009 2010 2011 год и начинать их делать!!!!! а я тут ни чего не понимаю!!!


Добавил: Таня
Дата: 10.12.2012

я участвую хожу на дополнительный!там не интересно совсем!


Добавил: ростик
Дата: 14.12.2012

пацаны а чё точно прокатит


Добавил: данила
Дата: 14.12.2012

слава богу здесь есть ответы


Добавил: данила
Дата: 14.12.2012

а кто к каму ходит на дополнительные занятия,я к Елене Анатольевне


Добавил: данила
Дата: 14.12.2012

я живу в москве


Добавил: данила
Дата: 14.12.2012

а вы


Добавил: Про
Дата: 16.12.2012

Мародер


Добавил: ---------------------
Дата: 17.12.2012

а можете сказать ответы 2012 года


Добавил: Кристина
Дата: 17.12.2012

Завтра у меня этот бульдог! все спишу!!)


Добавил: Кристина
Дата: 17.12.2012

я напишу на руке так лучше будет или прилеплю на кросс)


Добавил: ирина
Дата: 17.12.2012

просто супер я занела по олимпиаде 3место спасобо вам огромное


Добавил: Ваня Путилин
Дата: 17.12.2012

Ааааааааааааааааа спасите


Добавил: Ваня Путилин
Дата: 17.12.2012

мне было тяжело с текстом


Добавил: чукча
Дата: 17.12.2012

у меня всё правильно


Добавил: лера
Дата: 17.12.2012

ужас


Добавил: соня
Дата: 17.12.2012

напишите все по русски


Добавил: мистер икс
Дата: 18.12.2012

тупо!!!!!!


Добавил: сука!!!
Дата: 18.12.2012

это мое имя


Добавил: gleb
Дата: 18.12.2012

а где взять их


Добавил: некто "агент008"
Дата: 18.12.2012

Спасибо,реал помогло. Всю ночь просидела за ноутбуком,но зато завтра легче будет сдать бульдога. Спасибо.


Добавил: некто агент008
Дата: 18.12.2012

ответы для тупых деб.лов


Добавил: таня
Дата: 20.12.2012

вышлите ответы на 2012 год


Добавил: таня
Дата: 20.12.2012

отправьте ответы 2012 года


Добавил: елена
Дата: 14.03.2013

очень хороший сайт но почему такая реклама страшная. даже не приятно с ребенком зайти.фото рекламы ужас.


Добавил: алекс
Дата: 15.12.2013

всё правильно!!


Добавил: жопа
Дата: 15.12.2013

жооопааааа жоопаааа


Добавил: u
Дата: 16.12.2013

ghbdtn


Добавил: ппгн
Дата: 26.05.2016

вапролд




Добавить комментарий:




Сосчитайте:
 




Меню сайта

Главная страница

Учебные материалы