Представляем вопросы и ответы на конкурс Британский бульдог (British Bulldog) за 2010-2011 год для 5-6 классов.  Ответы находятся внизу страницы, после вопросов.

 

 

Прослушайте текст:

Listen to the sentences and choose the right answer

 

1. How old is Mary?

A) Forty B) Fourteen C) Twenty four

 

2. What time is it?

A) Twelve B) Ten C) One

 

3. How many students are there in the class? … three.

A) Twenty B) Thirty C) Forty

 

4. The next bus to London is at … p.m.

A) one B) two C) three

 

5. She wants … biscuits.

A) any B) one C) some

 

6. Mr. Rossi is invited to go to the … desk.

A) sports B) check-in C) information

 

7. Flight AZ677 to Toronto is boarding at gate … .

A) Eight B) Eighteen C) Five

 

8. Passengers must go to the gate for … .

A) control B) boarding C) information

 

9. Kate has a broken … .

A) foot B) arm C) leg

 

10. The pupils … to study English.

A) want B) wants C) don’t want

 

 

Read the text and fill in the gaps using the right words

 

Everybody … (11) that cats love sleeping. They spend half of their … (12) asleep and enjoy every minute of it. Other animals … (13) very different sleeping habits, however. For example, … (14) horses may not look like they … (15) asleep, but they are! Horses only spend three hours asleep … (16) day and they do it standing up! Fish sleep for about seven hours but they too have strange habits – they don’t close their eyes to sleep. So, what about people? Most … (17) us sleep for about a third of our lives. But the … (18) of hours we sleep depend on the age. Newborn babies sleep a lot – about seventeen hours in every twenty four. Children need about eleven hours and grown-ups sleep for about eight hours every night. But you’re not just asleep – you’re not really doing nothing. … (19) happens during sleep. Dreams are one way that the … (20) rests after a busy day.

 

11. A) know B) knows C) knew

 

12. A) life B) lifes C) lives

 

13. A) have B) has C) had

 

14. A) any B) some C) much

 

15. A) be B) were C) are

 

16. A) the B) a C) no article

 

17. A) of B) for C) about

 

18. A) many B) most C) number

 

19. A) A lot B) A lot of C) Many

 

20. A) legs B) body C) mind

 

 

Read the text again and find the correct answer

 

21. … sleep half of their lifetime.

А) Horses B) Cats C) People

 

22. The animals have … sleeping habits.

А) the same B) similar C) various

 

23. When horses sleep they … .

А) lie B) stand C) don’t stand

 

24. … don’t have strange sleeping habits.

А) Fish B) Horses C) Cats

 

25. … sleep less than other animals in this story.

А) Fish B) Horses C) Cats

 

26. The length of our sleep … .

А) depends on how old we are B) depends on our work C) depends on our rest

 

27. … need more sleep.

А) Grown-ups B) Children C) Babies

 

28. Babies sleep seventeen hours … .

А) a day B) a week C) a night

 

29. When you sleep you do nothing.

А) It’s true B) I agree C) It’s wrong

 

30. Dreams help people to … .

А) sleep well B) relax C) work better

 

 

Choose the correct form of the nouns

 

31. I have many … in the box.

А) toy B) toyes C) toys

 

32. All the … had wonderful hats.

А) ladies B) ladys C) lady

 

33. Peter likes … very much.

А) potato B) potatos C) potatoes

 

34. In autumn the … cover the ground.

А) leaf B) leaves C) leafes

 

35. … deliver newspapers to our houses.

А) Postman B) Postmans C) Postmen

 

36. I saw many … in the village.

А) sheep B) sheeps C) sheepes

 

37. There are many books on the … .

А) shelves B) shelfes C) shelfs

 

38. The … were arrested and put into prison.

А) thief B) thiefs C) thieves

 

39. There are many … in the Russian forests.

А) deer B) deers C) deeres

 

40. I know that … are very strong animals.

А) ox B) oxes C) oxen

 

 

Fill in the correct prepositions

 

41. Come … and take a seat, please.

А) out B) in C) at

 

42. Where do you come … originally?

А) to B) in C) from

 

43. He will come … home in two weeks.

А) out B) to C) back

 

44. I have never come … a person like Steve.

А) across B) out C) about

 

45. Come … or we will be late!

А) about B) for C) on

 

46. It’s late. We should go … now.

А) back B) forward C) ahead

 

47. Go … ! Leave me alone!

А) ahead B) along C) away

 

48. Go … , we are all listening.

А) back В) ahead C) forward

 

49. Go … with your work until I come back.

А) forward B) on C) along

 

50. That shade of blue goes … your eyes.

А) up B) in C) with

 

 

Guess what it is

 

51. I can tell you all the day: time to sleep and time to play.

А) Mother B) A clock C) A book

 

52. What letter can read?

А) I B) R С) B

 

53. What letter is a drink?

А) J B) L С) T

 

54. When I ride, I’m all right. When I stop, I flop.

А) A car B) A bike C) An engine

 

55. If you lose it once, you can never find it again.

А) Money B) Road C) Time

 

56. What does a bear have that no other animal have?

А) A cub B) A bear cub C) A forest

 

57. What is white outside and yellow inside?

A) A chicken B) A lemon C) An egg

 

58. What is it that you can keep after giving it to somebody else?

А) A word B) A book C) A present

 

59. In what month do people talk the least?

А) February B) March C) April

 

60. What box walks and talks?

А) A box office B) A box of chocolates C) A chatterbox

Ответы:

 

1— B

2 — A

3 — B

4 — C

5 — C

6 — C

7 — B

8 — B

10 — A

11 — B

12 — C

13 — A

14 — B

15 — C

16 — B

17 — A

18 — C

19 — A

20 — C

21 — B

22 — C

23 — B

24 — C

25 — B

26 — A

27 — C

28 — A

29 — C

30 — B

31 — C

32 — A

33 — C

34 — B

35 — C

36 — A

37 — A

38 — C

39 — A

40 — C

41 — B

42 — C

43 — C

44 — A

45 — C

46 — A

47 — C

48 — B

49 — B

50 — C

51 — B

52 — A

53 — C

54 — B

55 — C

56 — B

57 — C

58 — A

59 — A

60 — C

Внимание

Простая снежинка из бумаги

Объемная (3D) снежинка из бумаги

Петух из бумаги на 2017 год

Еще "British Bulldog"


2015 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2014 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2013 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2012 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2011 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


Еще "Русский медвежонок"


2015 год


Для учителя
2-3 класс
4-5 класс
6-7 класс
8-9 класс
10-11 класс



Еще "Кенгуру"


Кенгуру 2015


2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


Кенгуру 2015


4 класс (выпускникам)
9 класс (выпускникам)
11 класс (выпускникам)


Кенгуру 2014


2 класс
3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Кенгуру 2013


2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


2012 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Еще "Золотое руно"


2016 год


3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-11 класс


2015 год


3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-11 класс


2014 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2013 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс



Комментарии:

Добавил: Германика
Дата: 09.12.2011

Спавибо!а это правильные вопросы?а в Казахстане такие же вопросы?


Добавил: Даша
Дата: 13.12.2011

а скажите пожалуйста на 5-6 класс ответы на 2011.


Добавил: Котя
Дата: 13.12.2011

Спасибо


Добавил: Котя
Дата: 13.12.2011

Даша, на 2011 такие же.


Добавил: Лиза
Дата: 13.12.2011

скажите бульдог 5 - 6 классы 2011 ответы


Добавил: Лиза
Дата: 13.12.2011

точнее 2011 -2012


Добавил: э
Дата: 14.12.2011

фууууууууфлооооо


Добавил: даша
Дата: 14.12.2011

точнее -это 2011 и 2011 учебный год ,когда будет проводится британский бульдог?


Добавил: ученик
Дата: 14.12.2011

а вы уже писали бульдог,что знаете что такие же вопросы и ответы в 2011 году ?


Добавил: МИЛЕНА
Дата: 14.12.2011

А ЭТО 2011?ИЛИ НЕТ?


Добавил: ИННА
Дата: 14.12.2011

ДА В МОЕЙ ШКОЛЕ СКАЗАЛИ В ЧЕТВЕРГ 15 ЧИСЛА


Добавил: Полина
Дата: 14.12.2011

Блиин,завтра олимпиада(


Добавил: Дарья
Дата: 14.12.2011

Завтра пишем*)


Добавил: ...
Дата: 14.12.2011

скажите какие ответы будут для 6 ых классов в 2011-2012


Добавил: Дашка
Дата: 14.12.2011

блин у нас зава тоже олимпиада 5-6 уроком!


Добавил: МАКС :-)
Дата: 14.12.2011

А ответы 100%? 9 ответа нет!


Добавил: МАКС :-)
Дата: 14.12.2011

ЗАВТРА олимпиада!!!!


Добавил: Таня
Дата: 14.12.2011

Люди нужно очень 3-4 класс ответы,2011, пожалуйста...


Добавил: дима
Дата: 15.12.2011

Круто все класс


Добавил: МАКС :-)
Дата: 15.12.2011

ФУФЛО!!!!НИ ОДИН НЕ ПРАВЕЛЬНЫЙ!!Х**НЯ!!!!


Добавил: бая иванова школа№3 г элиста
Дата: 15.12.2011

сейчас в 11 году не такие у нашей школы сегодня был британскиу бульдог я оветы и вопросы запомнила не такиеже!!!!!


Добавил: Анечка
Дата: 15.12.2011

блин а это точно правильные ответы? А то у нас завтра олимпиада если не правильные я отправлю вирус на этот сайт


Добавил: Амина
Дата: 15.12.2011

что за тупость!!!!!!!!!!!!!!!нифига не такие вопросы...где найти???завтра олимп.


Добавил: Лара
Дата: 15.12.2011

Вроде правильно


Добавил: Ксюша
Дата: 16.12.2011

Че за фигня вчера ваще вопросы другие на олимпиаде были=(


Добавил: лиза
Дата: 16.12.2011

ммм


Добавил: лиза
Дата: 16.12.2011

а я в 4 классе


Добавил: АРИНА
Дата: 20.12.2011

ПОЖАЛУЙСТА ОТВЕТЫ 3-4КЛАСС!?


Добавил: Аня
Дата: 02.01.2012

Скажите ответы 5-6 кл. 2011года....


Добавил: ли-ли
Дата: 12.01.2012

мне очень нравится англиский но на британском бульдоге я не была


Добавил: маргорита
Дата: 12.01.2012

нечего не поняла


Добавил: Ванеса Паради
Дата: 12.01.2012

только не расказывайте моему мужу


Добавил: Нурислам
Дата: 17.02.2012

ГДЕ ОТВЕТЫ НА КЕНГУРУ!!!


Добавил: ♥ НаСтЁнКа ♥
Дата: 17.02.2012

то,чё в низу ОЧЕНЬ легко


Добавил: ♥ НаСтЁнКа ♥
Дата: 17.02.2012

откуда я то знаю про кенгуру???????????????


Добавил: Саша
Дата: 17.02.2012

срочно нужны ответы по алимпиаде по истории 2012 6 класс!


Добавил: Оля
Дата: 19.02.2012

Хрень!!! Неправильно, 100 % неправильно!!!!


Добавил: дашка
Дата: 29.02.2012

ничего полезного и нового


Добавил: катерина
Дата: 11.03.2012

Люди пожалуйста не тупите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Добавил: оксана
Дата: 11.03.2012

скажите пожалуста ответы на кенгуру 6 класса!!!


Добавил: beka
Дата: 28.03.2012

нифига себе да...


Добавил: бека
Дата: 28.03.2012

скажите пожалуста ответы на казакский-турецкий лицей


Добавил: соня
Дата: 16.12.2013

Будет завтра


Добавил: ден
Дата: 16.12.2013

кто хочет ответы тот лох!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Добавил: лаура
Дата: 18.12.2013

Так!что у вас с сайтом!на нём мой телефон вирус поймал!


Добавил: лаура
Дата: 18.12.2013

Как исправить!


Добавил: стас
Дата: 19.02.2014

ого


Добавил: Арсений
Дата: 15.12.2014

Подскажите British Buldog 5-6 класс 2013 год


Добавил: София
Дата: 13.12.2015

Нормальный сайт) Всё время здесь проверяю свои ответы на вопросы, если они у меня не напечатаны)




Добавить комментарий:




Сосчитайте:
 




Меню сайта

Главная страница

Учебные материалы