Представляем вашему вниманию вопросы и ответы на конкурс Британский бульдог за 2012-2013 год для 5-6 классов.

 

 

Прослушайте текст:

Listen to the dialogue and find the correct answers

1. Tom is going to do … .
A) the cleaning B) the cooking C) the shopping

 

2. He needs a present for his … birthday.
A) grandfather’s B) father’s C) friend’s

 

3. Tom’s father is … Tom’s friend’s father.
A) older than
B) younger than
C) of the same age as

 

4. Tom’s father likes … .
A) music, fishing, watching TV and reading
B) music, reading and swimming
C) music, swimming and watching TV

 

5. … is giving a CD as a present.
A) Tom’s sister B) Nobody C) Tom
6. Tom thinks a … will be a good present.

 

A) cookery book B) DVD C) fishing book
7. Tom’s friend … to town with him.
A) doesn’t go B) goes C) drives

 

8. Aunt Sally’s cat has got … kittens.
A) five B) four C) fourteen

 

9. Tom’s friend wants to take a … kitten.
A) white B) black C) grey

 

10. The kitten’s ears are … .
A) white B) black C) grey

 

Read the text and say if the sentences are true, false or not said

- Hi Daniel! Shall we go to the cinema on Saturday?
I want to see the new James Bond film.
- I can’t go on Saturday, Carl. I’m helping my Dad in his shop. But I’m not working on Sunday. Let’s go on Sunday afternoon.
- Oh, on Sunday afternoon I’m going with my Mum and Dad to see my Grandma and Grandpa. They have moved into a new house.
- Let’s meet on Monday after school. We can have a burger and a coke at the local cafe, then see the film at six o’clock.
- Okay, that’s a good idea. If there is no room to see the James Bond film, we could see the new Pirates film instead. My friend told me it’s very exciting.
- Right, we’ll go on our bikes. I’ll meet you at five o’clock.

 

11. Carl tells Daniel he wants to go to the stadium.
A) True B) False C) Not said

 

12. Daniel will be busy on Saturday.
A) True B) False C) Not said

 

13. Daniel has to do a lot of work on Sunday.
A) True B) False C) Not said

 

14. Carl’s Grandma and Grandpa are happy in their new house.
A) True B) False C) Not said

 

15. Daniel and Carl go to the same school.
A) True B) False C) Not said

 

16. Daniel says they can buy fast food at the local cafe.
A) True B) False C) Not said

 

17. The local cafe sells ice cream.
A) True B) False C) Not said

 

18. The film starts at five o’clock.
A) True B) False C) Not said

 

19. They plan to see the new Pirates film if there are no tickets for the James Bond film.
A) True B) False C) Not said

 

20. Carl and Daniel have bikes.
A) True B) False C) Not said

 

Put in the necessary prepositions

21. take something … mistake
A) by B) at C) on

 

22. get up … half past nine
A) on B) in C) at

 

23. be born … 1998
A) on B) in C) at

 

24. sleep … night
A) on B) in C) at

 

25. do something … purpose
A) by B) at C) on

 

26. work … Monday afternoon
A) on B) in C) at

 

27. live … the outskirts
A) around B) on C) under

 

28. travel … two weeks
A) during B) for C) since

 

29. come back … the 3rd June
A) on B) in C) at

 

30. relax … the weekend
A) out B) in C) at

 

Choose the correct alternatives

31. What … like? She is kind and helpful.
A) is Jane B) does Jane C) does Jane look

 

32. There were … people at the open-air concert.
A) only a few B) not much C) only a little

 

33. I am so smart, … ?
A) isn’t it B) isn’t I C) aren’t I

 

34. Julie works a lot. She … hard.
A) is used to work
B) is used to working
C) used to working

 

35. How long … Paul?
A) do you know
B) have you known
C) has you known

 

36. Our teacher wears … .
A) big brown glasses
B) brown big glasses
C) glasses big brown

 

37. How did you get there? … .
A) By feet B) On his feet C) On foot

 

38. The car is dirty. It needs … .
A) to wash B) washed C) washing

 

39. He … to get up early every morning.
A) doesn’t have B) hasn’t C) has not

 

40. She lives … from school than me.
A) far B) farther C) more farther

 

Find the right words to complete the sayings

41. Better late than … .
A) never B) always C) seldom

 

42. There is no place … home.
A) as B) like C) about

 

43. A friend in need is a friend … .
A) really B) always C) indeed

 

44. … is nothing without health.
A) Money B) Wealth C) Happiness

 

45. When the cat is away, the … will play.
A) birds B) mouse C) mice

 

46. An … a day keeps the doctor away.
A) apple B) orange C) exercise

 

47. Never put off till … what you can do today.
A) yesterday B) Monday C) tomorrow

 

48. Walls have … .
A) eyes B) ears C) hands

 

49. A Jack of all trades is master of … .
A) nothing B) neither C) none

 

50. Tomorrow come … .
A) never B) late C) seldom

 

Find a dish for each instruction

51. Heat the oven to 180 degrees.

52. Place chicken and water in a large pot and boil for 30 minutes.

53. Stir the flour, sugar and salt together to combine.

54. Put the prepared vegetables in a bowl. Add some olives.

55. Cut tomatoes, cucumbers and peppers. Separate onion slices into rings.

56. Add carrots, celery, onion to the broth.

57. Add some water and make the dough.

58. Peel and slice the apples to make the filling.

59. Chop celery leaves and add into the pot with the noodles.

60. Pour on some dressing and add Feta Cheese.

Британский Бульдог: ответы 2012-2013 год 5-6 классы

1— С 

11 — B

21 — А 

31 — А 

41 — А 

51 — С

2 — B 

12 — А 

22 — С 

32 — A 

42 — B 

52 — В 

3 — B 

13 —В 

23 — B 

33 — С 

43 — С 

53 — С 

4 — A 

14 — С

24 — С 

34 —В 

44 —В

54 — А 

5 — А

15 — C 

25 — C 

35 — В

45 — C

55 — А 

6 — C

16 — А 

26 — А 

36 — А 

46 — A

56 — В 

7 — А 

17 — С 

27 — В 

37 — C 

47 — С 

57 — C 

8 — B 

18 — B 

28 — В 

38 — C 

48 —В 

58 — C 

9 — A 

19 — A

29 — A 

39 — А 

49 — С

59 —В 

10 —В 

20 — А

30 — С 

40 — B 

50 — А 

60 — А


Внимание

Простая снежинка из бумаги

Объемная (3D) снежинка из бумаги

Петух из бумаги на 2017 год

Еще "British Bulldog"


2015 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2014 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2013 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2012 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2011 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


Еще "Русский медвежонок"


2015 год


Для учителя
2-3 класс
4-5 класс
6-7 класс
8-9 класс
10-11 класс



Еще "Кенгуру"


Кенгуру 2015


2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


Кенгуру 2015


4 класс (выпускникам)
9 класс (выпускникам)
11 класс (выпускникам)


Кенгуру 2014


2 класс
3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Кенгуру 2013


2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


2012 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Еще "Золотое руно"


2016 год


3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-11 класс


2015 год


3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-11 класс


2014 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2013 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс



Комментарии:

Добавил: эмилия
Дата: 31.07.2013

здорово


Добавил: rfnz
Дата: 28.10.2013

эти ответы не правильные!!!!


Добавил: наташа
Дата: 28.10.2013

дада,там прочерки стоят,хотя ответ есть


Добавил: настя
Дата: 18.11.2013

отлично все


Добавил: настя
Дата: 18.11.2013

отлично все


Добавил: Динуська
Дата: 29.11.2013

круто конечно


Добавил: даша
Дата: 04.12.2013

круто удачи ☺


Добавил: Анастасия
Дата: 15.12.2013

не очень.файл с прослушиванием не ищет!


Добавил: варвара
Дата: 16.12.2013

Круто все сам


Добавил: даша
Дата: 16.12.2013

здорово


Добавил: виктория
Дата: 16.12.2013

очень круто


Добавил: Полина
Дата: 16.12.2013

круто


Добавил: Поля
Дата: 16.12.2013

норм так


Добавил: ахахахах
Дата: 16.12.2013

ахахахах


Добавил: яна
Дата: 16.12.2013

мне нужно за 5-6 класс 2013 год


Добавил: оскар
Дата: 17.12.2013

британский бульдок ответы за 5-6 2013-2014 плиззз


Добавил: Данила
Дата: 17.12.2013

Все круто только некоторые ответы чуть не правильные,но я понел сам 1 место в школе)))


Добавил: кцп
Дата: 17.12.2013

дерьмо собаче


Добавил: аха
Дата: 18.12.2013

чёза чуш собаче


Добавил: арай
Дата: 18.12.2013

это 2013


Добавил: Дед Пихто
Дата: 26.01.2014

Не очень :(


Добавил: Бабка с коромыслом
Дата: 26.01.2014

Дед Пихто, это ты не очень :D А сайт очень даже P.S. Бабка с коромыслом


Добавил: Зеленая Лисичка
Дата: 26.01.2014

Да заткнитесь вы, упоротые :3


Добавил: Синее Солнце Над Головой
Дата: 26.01.2014

ААААААААААААААААААААААААААААА, КОГДА ВЫ ВСЕ ПОЙМЕТЕ ЧТО СОЛНЦЕ СИНЕЕ, А НЕ ЖЕЛТОЕ P.S. Все те же действующие лица


Добавил: Зеленая Лисичка, Дед Пихто, Бабка с коромыслом и еще какой ЧуВаК
Дата: 26.01.2014

САЙТ СУПЕР, АЗАЗАЗАЗАЗА


Добавил: аноним
Дата: 23.03.2014

не знаю


Добавил: Оля
Дата: 03.04.2014

Вы дупаки


Добавил: анон
Дата: 13.10.2014

бред какойто


Добавил: альбина
Дата: 07.11.2014

аа


Добавил: Ирина
Дата: 11.11.2014

Мне нравится!


Добавил: Admin
Дата: 23.11.2014

Всё там правильно


Добавил: Ангелина
Дата: 28.11.2014

Спасибо я похудела на 15 кг.


Добавил: викуся
Дата: 14.12.2014

я заняла 1 место в школе и в районе ,ответы как у меня ну я сверла и всё же спасибочки


Добавил: элина
Дата: 16.12.2014

дайте ссылку на ответы 5-6 классы 2014-2015 британский бульдог


Добавил: ильдар
Дата: 22.12.2014

Не помогло




Добавить комментарий:




Сосчитайте:
 




Меню сайта

Главная страница

Учебные материалы