Представляем вопросы и ответы на конкурс Британский бульдог (British Bulldog) за 2010-2011 год для 7-8 классов.  Ответы находятся под вопросами.

 

Прослушайте текст:

Listen to the news and choose the correct answer

 

1. Mrs. Jones … .

A) works in Chester B) didn’t work C) is a burglar

 

2. Mrs. Jones’ flat was … .

A) attacked B) robbed C) burgled

 

3. The burglar was tall and … .

A) thin B) athletic C) thickset

 

4. The man had … .

A) a scar B) a beard C) fair hair

 

5. The police … the burglar.

A) have arrested B) are still in search of C) do nothing to arrest

 

6. The height of the tallest man is two meters and … .

A) forty B) fifty C) fifteen

 

7. Which is correct?

A) They have tried to save the dolphin.

B) They have done nothing.

C) They didn’t use surgical instruments.

 

8. Mr. Bow … to help the animals.

A) got into the stomachs B) extended his arm C) used surgical instruments

 

9. The mouths were held open with the … .

A) surgical instruments B) hands C) towels

 

10. The dolphins are … now.

A) quite well B) still unwell C) feeling better

 

 

Read the text and choose the right forms from the variants below

 

Once … (11) beautiful maple tree grew in the centre of a large park. All summer it was covered with green leaves. Many people sat on the green grass under it and enjoyed its … (12) shade. But along with the fall came a change in the maple tree. Its green leaves began to turn red and yellow. So everyone said, "How beautiful … (13)!” The maple tree was glad to hear it and she became proud and vain. She spread out her branches so far that a little pine close by was almost hidden from … (14). "It doesn’t matter,” said the maple, "No one cares to look at him, he is … (15) plain little tree.” The pine heard the unkind words and sighed. Just then a cold wind passed and said, "Why do you sigh, little pine?” The pine replied, "I sigh because the maple is so … (16) beautiful than I am”. The wind felt sorry … (17) him and whispered, "Only wait!” In a few days the leaves of the maple tree turned brown and fell to the ground. When the snow came, there was but one bright … (18) spot in the whole park, the brave pine with the needles … (19) they were when they first came … (20).

 

11. A) a B) the C) o

 

12. А) hot B) cool C) sunny

 

13. A) the tree is B) is the tree C) the tree

 

14. A) scenery B) sight C) scene

 

15. A) so B) such C) such a

 

16. A) more B) much more C) much

 

17. A) for B) with C) at

 

18. A) cheerful B) the cheerful C) cheerless

 

19. A) so green B) as green as C) green as

 

20. A) by B) out C) near

 

 

Choose the correct form

 

21. He left the … on the table.

А) keys B) keyes C) keies

 

22. Many … have been shot.

А) wolf B) wolfs C) wolves

 

23. I like … pictures over there.

А) that B) these C) those

 

24. There are many …-doctors in the hospital.

А) woman B) womens C) women

 

25. Nick’s mother and my mother are … .

А) housewives B) houseswives C) housewifes

 

26. Your trousers … too long.

А) are B) is C) was

 

27. The scissors … sharp.

А) is B) was C) are

 

28. Physics … my best subject at school.

А) are B) is C) were

 

29. The news … so exciting that I couldn’t sleep.

А) was B) were C) is

 

30. The police … arrested the thief.

А) have B) has C) was

 

Fill in the correct prepositions

 

31. Don’t worry, she will look … the kids.

A) at B) on C) after

 

32. I’m looking … Steve. Have you seen him?

А) at B) for C) on

 

33. Look … ! There’s a car coming.

А) out B) for C) at

 

34. You should look … the new words in the dictionary.

А) up B) at C) on

 

35. He looks … on anyone who doesn’t have a college education.

А) at B) down C) up

 

36. Put your coat … before you go outside.

А) in B) on C) off

 

37. Well, put … your books and start writing.

А) aside B) across C) out

 

38. Please, put your phone number … my book.

А) out in B) down in C) away in

 

39. The meeting has been put … till next week.

А) out B) away C) off

 

40. The firefighters managed to put … the fire.

A) out B) off C) away

 

 

Use the correct form of the verb

 

41. He … down and broke his leg.

А) felt B) fell C) falls

 

42. The young man … that a sunray was playing on his face.

А) fell B) felt C) filled

 

43. I had lost my keys and was glad when I … them.

А) found B) founded C) find

 

44. The birds … away in autumn.

А) flow B) flown C) flew

 

45. He didn’t admit that he had … to his parents.

А) lied B) laid C) lain

 

46. Please don’t … from the sofa and don’t move!

А) rise B) raise C) rose

 

47. She … her head and didn’t look up at me.

А) didn’t rise B) didn’t raise C) didn’t rose

 

48. Mr. Brown … in bed and didn’t want to get up.

А) laid B) lay C) lied

 

49. The waitress … the knives and forks on the table.

А) layed B) laid C) lied

 

50. When I entered the room she was … in bed and reading.

А) laying B) lieing C) lying

 

 

Help Tom and Ann find the way

 

 

Help Tom to get to the museum

 

51. Go … Victoria Street.

А) along B) across C) ahead

 

52. Take the first turning … .

А) left B) on the left C) to the left

 

53. Go straight ahead … the traffic lights.

А) near B) by C) to

 

54. Cross the street … the crossing.

А) near B) at C) by

 

55. The museum is … the end of the street.

А) at B) in C) by

 

 

Help Ann to get to the bus stop

 

56. Go straight ahead … the library.

А) at B) past C) over

 

57. Turn … into Park Street.

А) left B) on the left C) to the left

 

58. Cross Sun Street and then turn … .

А) left B) on the right C) to the right

 

59. The bus stop is … the supermarket.

А) behind B) past C) next to

 

60. … the bus you need.

A) Take B) Get C) Have

Ответы:

1 —B

11 —A

21 —A

31 —C 

41 —B 

51 —A 

2 —C 

12 —B

22 —C 

32 —B

42 —B 

52 —B 

3 —C

13 —A 

23 —C 

33 —A 

43 —A

53 —C

4 —A 

14 —B 

24 —C

34 —A

44 —C 

54 —B 

5 —B

15 —C

25 —A

35 —B 

45 —A 

55 —A

6 —B 

16 —B 

26 —A 

36 —B 

46 —A 

56 —B

7 —A

17 —A 

27 —C 

37 —A 

47 —B 

57 —A 

8 —B 

18 —A 

28 —B

38 —B 

48 —B 

58 —C 

9 —C

19 —B 

29 —A 

39 —C 

49 —B 

59 —C

10 —C 

20 —B 

30 —A

40 —A 

50 —C 

60 —A

Внимание

Простая снежинка из бумаги

Объемная (3D) снежинка из бумаги

Петух из бумаги на 2017 год

Еще "British Bulldog"


2015 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2014 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2013 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2012 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2011 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


Еще "Русский медвежонок"


2015 год


Для учителя
2-3 класс
4-5 класс
6-7 класс
8-9 класс
10-11 класс



Еще "Кенгуру"


Кенгуру 2015


2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


Кенгуру 2015


4 класс (выпускникам)
9 класс (выпускникам)
11 класс (выпускникам)


Кенгуру 2014


2 класс
3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Кенгуру 2013


2 класс
3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-10 класс


2012 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 10 класс


Еще "Золотое руно"


2016 год


3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-11 класс


2015 год


3-4 класс
5-6 класс
7-8 класс
9-11 класс


2014 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс


2013 год


3 - 4 класс
5 - 6 класс
7 - 8 класс
9 - 11 класс



Комментарии:

Добавил: лаура
Дата: 20.12.2011

а где может быть 2012 года?




Добавить комментарий:




Сосчитайте:
 




Меню сайта

Главная страница

Учебные материалы